Πολιτική

01/11/2019 - 08:02

Μήνυση θα καταθέσει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης

Απάντηση Αντιδημάρχου Πολιτισμού σε όσα είπε χθες η Δημοτική Σύμβουλος Εριφύλη Χιωτέλλη σε συνεντεύξεις της σε ραδιόφωνο και τηλεόραση σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου τα "χρηστά ήθη" και τους ομοφυλόφιλους. Ο κ. Τσακύρης απαντά και στην χθεσινή ανακοίνωση του κ. Αστυρακάκη φωτογραφίζοντάς τον ως "εντολοδόχο" της κας Χιωτέλλη. Η συνέχεια με βάση τα όσα αναφέρει ο κ. Τσακύρης θα δοθεί στα δικαστήρια...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ κ.Χιωτελλη και τον εντολοδόχο της και  έχω να ασχοληθώ με σοβαρά πράματα που αναδεικνύουν τον τόπο δηλώνω πως ποτέ δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο από μέρους μου για τους ομοφυλόφιλους και θα καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση..τα χρηστά ήθη όσο ζω θα τα υπερασπίζομαι όπως θα πρέπει..

Δεν είναι δυνατόν όποτε δε γίνεται το δικό της η παλαιά τάξη και νοοτροπία που καταδίκασε ο κόσμος να προσφεύγει στο προσφιλές της μέσον για να δυσφημεί συνέχεια..ως εδώ! 

ΓΙΑΤΙ η κ.Χιωτελλη ψήφισε όλο τον υπόλοιπο κανονισμέ και την πείραξαν οι διατάξεις που υπάρχουν στο Σύνταγμα...επειδή δεν ήταν καλός.. ( ; )  εξάλλου ήταν η μοναδική που δε ψήφισε τη συγκεκριμένη διάταξη.

Όσο για τους μέντορες της «λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του»

Παναγιώτης Τσακύρης

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!