Πολιτική

16/06/2011 - 08:08

To ΚΕΘΕΑ στο 1ο ελληνοτουρκικό φεστιβάλ στη Μαρίνα Μυτιλήνης

Το ΚΕΘΕΑ-Μονάδα Συμβουλευτικής και Επανένταξης Μυτιλήνης συμμετέχει στο 1ο Ελληνοτουρκικό Εμπορικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στη Μυτιλήνη 17-20 Ιουνίου. Με ενημερωτικά περίπτερα, δημιουργικά εργαστήρια και εκθέσεις η Μονάδα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των επισκεπτών του φεστιβάλ στα θέματα της εξάρτησης και της απεξάρτησης και να συμβάλει στην καταπολέμηση του κοινωνικού στιγματισμού. Το Φεστιβάλ διοργανώνει η εταιρεία Αρχιπέλαγος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου στη Μαρίνα Μυτιλήνης.

Οι δραστηριότητες της Μονάδας θα πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες από τις 5 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα εκτός από την Κυριακή που θα ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας των μελών του θεραπευτικού προγράμματος Θεσσαλονίκης ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες.

Η Μονάδα Συμβουλευτικής και Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ στη Μυτιλήνη δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2008 και παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και ψυχολογικής υποστήριξης σε χρήστες ουσιών και στις οικογένειές τους. Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής τηρώντας το απόρρητο.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Αρχιπέλαγος για την αμέριστη συμπαράστασή της και την παραχώρηση του περιπτέρου καθώς και τις εταιρείες:

ΦΥΤΟΠΟΛΙΣ (ΔΗΜ.ΓΙΑΣΣΑΣ) για την δωρεά διάθεση 300 λουλουδιών. Οικογένεια ΑΝΤΩΝΗ ΑΓΑ για την δωρεά 300 χειροποίητων κεραμικών.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς για τη φροντίδα του χώρου και την πολύτιμη βοήθειά τους.

Μοιράσου το άρθρο!