Πολιτική

24/08/2024 - 12:21

Καταγγελία βόμβα από τον Απόστολο Αλατζά - Τι έγινε με το νερό στον Σκουτάρο

Σε ανάρτησή του ο κ. Απόστολος Αλατζάς αναφέρει τα παρακάτω:

Ως αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ, ενημερώθηκα για τη διαχείρηση του νερού στην κοινότητα καταγωγής μου , τον Σκουταρο, από παράγοντες της ΔΕΥΑΛ και τις παρεμβάσεις τους.

Έχοντας πλήρη άγνοια για το συμβάν. Με πληροφόρησαν ότι η άτυπη συμφωνία ΔΕΥΑΛ- Προέδρων κοινοτήτων ,που ήδη γνώριζα , για την κάλυψη ενδεχόμενης έλλειψης νερού στους οικισμούς, μέσω υδροφόρων οχημάτων που θα διανέμονταν από τους προέδρους, στις δεξαμενές , παρακάμφθηκε στο Σκουταρο.

Οι υδροφόρες, οι οποίες τροφοδοτούνταν απο τη γεώτρηση της Μήθυμνας, οδηγήθηκαν σε κτήματα για άρδευση (πότισμα οπωροκηπευτικών και ελιών), όπως τους είχαν πληροφορήσει τουλάχιστον 4 φορές, με τελευταία στις 20/8/2024 μετά τις 00:30 (κρυφά και μεσονύχτια).

Όλα αυτά τη στιγμή που στον οικισμό του Σκουταρου, υπήρχε πρόβλημα ύδρευσης , πριν εντοπιστεί και αποκατασταθεί η βλάβη.

Η κοροϊδία των συγχωριανών μου, επεκτείνονταν μέσω ανακοινώσεων στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς εγκαλούνταν από τον Πρόεδρο της κοινότητας, για το μη περιορισμό της κατανάλωσης νερού σε οικίες και άρδευση.

Εδώ εγείρουν τα εξής ερωτήματα :

Α) Ποσο καιρό γινόταν αυτό;

Β)Με ποιανού τη στήριξη προέβη σε αυτές τις παράνομες - παράτυπες πράξεις;

Γ) Υπήρχε αντίτιμο για αυτές τις δοσοληψίες και μεταξύ ποιών;

Δ) Ο οδηγός της υδροφόρας , η οποία ενοικιάζονταν από τη ΔΕΥΑΛ, έδινε πληροφορίες για τη διανομή του νερού; Αν όχι γιατί;

Ε) Μήπως υπάρχουν εκτός από πολιτικές και ποινικές ευθύνες ;

 

ωφω

 

 

update

Πρόεδρος Σκουτάρου: Δεν ποτίσαμε κανένα μπαχτσέ!

Μοιράσου το άρθρο!