Πολιτική

05/01/2019 - 19:08

«Ελεύθεροι Πολίτες» για το θέμα του ΦΠΑ:“ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΕ ΜΑΣ”.

Μ

ε συναισθήματα ντροπής θλίψης και προπάντων οργής, διαβάσαμε το ΦΕΚ με το οποίο διατηρείται ο μειωμένος ΦΠΑ στο νησί μας. Ουδέποτε έχει γραφεί τέτοιο αποικιοκρατικό κείμενο σε Εφημερίδα της Ελληνικής Κυβερνήσεως.


Για πρώτη φορά επίσημα η κυβέρνηση εξαρτά την οικονομική της πολιτική από την παρουσία παράνομων μεταναστών στα νησιά μας και μάλιστα θα ελέγχει και τον αριθμό των “φιλοξενούμενων” ώστε να διατηρείται το μέτρο της μείωσης του ΦΠΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Είστε με τα καλά σας κύριοι της κυβέρνησης; Ο μειωμένος ΦΠΑ προϋπήρχε του παράνομου μεταναστατευτικού ρεύματος. Δηλαδή μας κάνετε δώρο αυτό που μας ανήκει;
Μας θεωρείτε “ιθαγενείς” και πάτε να μας εξαγοράσετε με καθρεφτάκια; Όχι κύριοι δεν είμαστε “ιθαγενείς”  Έλληνες πολίτες είμαστε και μάλιστα ακρίτες. Ζούμε στα παραμεθόρια νησιά μας και είμαστε περήφανοι που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ. Όσο για τον ΦΠΑ αν είναι να τον κρατήσετε μειωμένο και να μετατρέψετε το νησί μας σε ένα απέραντο HOT SPOT δεν το θέλουμε.


Κύριοι της κυβέρνησης έχετε καταλάβει σε πιο σημείο πολιτικής κατάντιας έχετε φτάσει; Μάλλον όχι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως πολίτες των νησιών μας  είναι να φωνάξουμε “ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΕ ΜΑΣ”.

 

Μυτιλήνη 5 Ιαν 2019
Η Συντονιστική Επιτροπή


Οι «Ελεύθεροι Πολίτες»

Μοιράσου το άρθρο!