Πολιτική

11/07/2024 - 09:20

Εκρηκτικό κοκτέιλ δυσοσμίας στο Μανταμάδο - Τυρόγαλος και λύματα!

Η κοροϊδία έχει τα όρια της.

Μετά από ένα μικρό διάστημα κατά το οποίο το ποτάμι, που περνά κάτω από τον περιφερειακό δρόμο,(στο ύψος του εργοστασίου ζωοτροφών του Γροσομανίδη ), είχε σταματήσει να μυρίζει άσχημα, ξανά επαναλαμβάνεται το ίδιο φαινόμενο το ποτάμι κατακλύζεται από μεγάλες ποσότητες τυρόγαλου, με αποτέλεσμα να μυρίζει πολύ άσχημα, να μην μπορούμε να καθίσουμε στα σπίτια μας  από την βρώμα.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του περιφερειακού δρόμου.(Ταβέρνες καφετέριες). Δεν γνωρίζουμε τι μέτρα πήραν οι αρμόδιοι φορείς ούτε και πότε θα βγει το πόρισμα της περιφέρειας και τί θα λέει .Η κατάσταση όμως έχει φτάσει στο απροχώρητο και η κοροϊδία έχει τα όρια της. Να τονίσουμε ότι στο ίδιο ποτάμι πέφτουν και τα λύματα του χωριού με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εκρηκτικό κοκτέιλ δυσοσμίας.

Απαιτούμε εδώ και τώρα η εν λόγω επιχείρηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής μας και επί πλέον να κινηθούν οι διαδικασίες κατασκευής βιολογικού καθαρισμού αποβλήτων στο χωριό μας.

 

ΚΟΒ ΜΑΝΑΤΑΜΑΔΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Μοιράσου το άρθρο!