Πολιτική

15/12/2011 - 10:21

Eγκαίνια της Έκθεσης –Μπαζάρ των μαθητών της Επαγγελματική Σχολής Καλλονής

yle="text-align:justify;">Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης –Μπαζάρ των μαθητών της Επαγγελματική Σχολής Καλλονής την Τετάρτη 14/12 στο Παλαιό Λουτρό Καλλονής.Παρόλη τη δύσκολη συγκυρία των συνεπειών που δημιούργησε το κύμα κακοκαιρίας που ξέσπασε στην Καλλονή την προηγούμενη μέρα των εγκαινίων, αποφασίστηκε η κανονική διεξαγωγή της Έκθεσης .Ο χώρος του Παλαιού Λουτρού (απέναντι από το Συνεταιριστικό Ελαιοτριβείο Καλλονής) στέγασε το αποτέλεσμα της κοπιαστικής και δημιουργικής εργασίας των μαθητών της ΕΠΑ.Σ του τμήματος Αγροτουρισμού. Τα προϊόντα, ο τρόπος παρουσίασης αλλά και οι προσιτές τιμές σχολιάστηκαν θετικά από τους παρευρισκόμενους ενθαρρύνοντας όλους όσους εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν την πρωτοβουλία αυτή.

Όπως τόνισε και ο διευθυντής της Σχολής Βαγγέλης Αλεξιάδης το τμήμα Αγροτουρισμού έρχεται να υποστηρίξει τη φυσική δυναμική που έχει το νησί της Λέσβου σε ποικιλία δράσεων Αγροτουρισμού παρέχοντας εξειδικευμένες γνώσεις σε επαγγελματικό πλαίσιο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Αξίζει να επιβραβεύσουμε τη δημιουργική δράση των μαθητών της Επαγγελματική Σχολής επισκεπτόμενοι την Έκθεση στο Παλαιό Λουτρό στις 15/12 και 16/12 από τις 10πμ-2μμ και από τις 5μμ-8μμ.Οι τιμές των προϊόντων κυμαίνονται από μισό ευρώ και φτάνουν τα 15 ικανοποιώντας με την πρωτοτυπία και την αισθητική τους και τους πιο απαιτητικούς.
Τα έσοδα από το Μπαζάρ θα διατεθούν για τις ανάγκες της Σχολής σε λειτουργικές δαπάνες καθώς και για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου εργαστηρίου του τμήματος Αγροτουρισμού από την πλημμύρα της 13ης Δεκέμβρη.

 

Μοιράσου το άρθρο!