Πολιτική

30/09/2024 - 07:03

Απ. Αλατζάς: η Δημοτική Αρχή Βέρου ποινικοποιεί την πολιτική κριτική

Ανακοίνωση από την Δημοτική Παράταξη "Δημιουργική Ενότητα για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου"

Είναι οφθαλμοφανές ότι, η Δημοτική Αρχή Βέρου ποινικοποιεί την πολιτική κριτική με σκοπό να φοβίσει, να φιμώσει και να εξαφανίσει κάθε φωνή που αντιδρά στις ενέργειες της.

Όμως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δε στραγγαλίζει τις διαφορετικές απόψεις. Για τον αποκλεισμό των διαφορετικών απόψεων, προέβη καθ’ εξακολούθηση σε ενέργειες όπως η παρακάτω: Συγκάλεσε έκτακτη δημοτική επιτροπή , ειδοποιώντας τους συμβούλους της αντιπολίτευσης μία ώρα πριν την αναγραφόμενη ώρα της συνεδρίασης. Εννοείται ότι πάρθηκε απόφαση για την ενέργεια που περιγράφει το παρακάτω έγγραφο, έτσι ώστε να μην ακουστεί η αντίθετη άποψη της αντιπολίτευσης. Απ’ το έγγραφο – απόφαση προκύπτει το ερώτημα:

Αφού μπορεί να θίγεται η τιμή και η υπόληψη του προσώπου του Δημάρχου, γιατί για τη διερεύνηση της μελέτης που αφορά το περιεχόμενο της συνέντευξης, να επιβαρυνθεί οικονομικά ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και κατά συνέπεια οι Δημότες;

Συμπεριλαμβανομένων των Δημοτικών Συμβούλων της «Δημιουργικής Ενότητας» , αλλά και των συνεντευξιαζόμενων. Καθώς φαίνεται λεφτά υπάρχουν! Όχι για έργα, αλλά για την ποινικοποίηση της Αυτοδιοικητικής ζωής.

Ως παράταξη «Δημιουργική Ενότητα» δηλώνουμε ότι ο θεσμικός ρόλος της μείζονος αντιπολίτευσης, που οι πολίτες μας έδωσαν, να ασκούμε κριτική σε όσα θέματα κατά την άποψη μας βλάπτουν τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών, θα συνεχιστεί και οι διάφορες κινήσεις εκφοβισμού θα πέσουν στο κενό.

δ

 

δ

Ο επικεφαλής :Αλατζάς Απόστολος

Τα μέλη:Βαρελτζής Απόστολος, Μιχαλάκης Βασίλειος , Αραχωβίτης Ιωάννης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μόλβαλη Ελένη, Κόβρας Λουκάς, Ματθαίου Χρήστος, Καραθανάσης Δημήτρης, Καλαμάς Χαράλαμπος, Παπαθανασίου Κωνσταντίνος.

Μοιράσου το άρθρο!