Οικονομία

05/04/2013 - 17:23

Επιμελητήριο Λέσβου και... παράταση για Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

 Επιμελητήριο Λέσβου και... παράταση για Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

yle="text-align: justify;">Πραγματικά για γέλια είναι η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Δύο μέρες πριν κλείσει η εφαρμογή για την on line υποβολή προτάσεων για τη "Γυναικεία Επιχειρηματικότητα" το Επιμελητήριο Λέσβου ζητήσε παράταση...  Εν τω μεταξύ σήμερα  ανακοινώθηκε η παράταση....

"Παράταση μέχρι την Δευτέρα 8 Απριλίου, ώρα 17:00, της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας"


Προσέξτε τώρα το γελοίο της ανακοίνωσης του Επιμελητήριου που από την μια αναφέρει το αίτημα της παράτασης και απο την άλλη ενημερώνει για την παράταση... δηλαδή η παράταση ειναι επιτυχία του Επιμελητηριού !!! :

Ας πάψουμε επιτέλους να στηρίζουμε τους "επενδυτέτες" της τελευταίας στιγμής και της "αρπαχτής" -

Λίγη σοβαρότητα...

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου:

Αίτημα παράτασης της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων, για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» από 5/4 σε 8/4/13, απηύθυνε με έγγραφό του (αρ.πρωτ.:1685/3-4-13) το Επιμελητήριο Λέσβου, στον Υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Κ. Βιρβιδάκη και τον Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Γ. Γιαννούση, κοινοποιώντας το ταυτόχρονα στην ΕΦΕΠΑΕ και στην ΕΛΑΝΕΤ.


 Το έγγραφο εστάλη, κατόπιν σωρείας παραπόνων που δέχθηκε το Επιμελητήριο από επιχειρήσεις - μέλη του, καθώς και από μελετητικά γραφεία, για το γεγονός πως το  Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), δεν λειτουργούσε για αρκετές ημέρες λόγω τεχνικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η υποβολή των προτάσεων.


Το Υπουργείο Ανάπτυξης, εξέδωσε τελικά Υπουργική Απόφαση για παράταση της ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα, μέχρι τη Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 17:00. Στην απόφαση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις 5-4-13, στην ιστοσελίδα της Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ, επισημαίνεται πως οι φάκελοι υποψηφιότητας πρέπει να υποβληθούν υποχρεωτικά και σε έντυπη μορφή (ένα αντίγραφο), το αργότερο σε επτά (7) ημερολογιακές ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων, δηλαδή έως τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013.
 

Μοιράσου το άρθρο!