Οικονομία

20/08/2013 - 18:47

Ενημερωτική συνάντηση μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου

Π

ραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου του εκκαθαριστή κ. Ανδριώτη και του νομικού συμβούλου της Τράπεζας κ. Χατζηχαλκιά με το Προεδρείο του Συλλόγου Μεριδιούχων  και του νομικού συμβούλου του κ. Παλαιολόγου. Έγινε λεπτομερής ενημέρωση για την πορεία της εκκαθάρισης και συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία των νομικών συμβούλων όσον αφορά τις υπό διερεύνηση υποθέσεις δανείων που έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

·         Εκφράστηκε η ευχή αφού ξεπεραστούν νομικά και λοιπά εμπόδια οι απολυμένοι εργαζόμενοι να μπορέσουν να εισπράξουν τις νόμιμες αποζημιώσείς τους.

·         Συμφωνήθηκε η υποστήριξη της πρότασης μας για απαλλαγή των συνεταίρων της Τράπεζας βάση του αρ. 10 του καταστατικού της, μέχρι του διπλάσιου των μεριδίων των εταίρων, πρόταση που υποστηριχθεί και από τον εκκαθαριστή.

·         Επιδιώκεται στενότερη παρακολούθηση της νομικής διερεύνησης ευθυνών όλων όσων εμπλέκονται στο κλείσιμο της Τράπεζας ( μελών προηγούμενων Δ.Σ.  της Τράπεζας, υπηρεσιακών στελεχών κ.λ.π.), και με δυνατότητα παράστασης πολιτικής αγωγής όπου κριθεί σκόπιμο.

·         Προγραμματίζεται αγωγή αποζημίωσης από ζημιές που υπέστησαν οι εταίροι από οποιασδήποτε αιτία ή παράβλεψη.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου παρακολουθεί τις εξελίξεις, συνεργάζεται με τον εκκαθαριστή και την νομική υπηρεσία της Τράπεζας και παρακαλεί για άλλη μια φορά τους μεριδιούχους της Τράπεζας να εγγραφούν μαζικά στο Σύλλογο έτσι ώστε όλοι μαζί δυναμικά να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Οι εγγραφές στο Σύλλογο πραγματοποιούνται από τα μέλη του Δ.Σ. καθημερινά μετά από συνάντηση που θα ζητηθεί από τον κάθε μεριδιούχο.

Η σχετική ανακοίνωση η οποία έχει δημοσιοποιηθεί αναφέρει:

 

<<Φίλε Μεριδιούχε>>,

 

Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε για να διεκδικήσει και να διασφαλίσει τα δικαιώματα μας, αλλά και την απαλλαγή μας από τις ευθύνες για τα λάθη των διοικήσεων.

 

Παρακολουθούμε στενά  το έργο της εκκαθάρισης, διεκδικώντας την αποζημίωση μας από πράξεις και παραλείψεις φυσικών και νομικών προσώπων εξ΄ αιτίας των οποίων χάσαμε σημαντικό κομμάτι από τις προσπάθειες της ζωής μας, επιδιώκοντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

 

Καθοριστική είναι και η δική σου συμμετοχή, ώστε να αποκτήσουμε δύναμη, μαζικότητα και απήχηση.

 

Για παραπάνω πληροφορίες και εγγραφές τα μέλη του Δ.Σ. είναι στην διάθεσή σου.

 

ΠΟΥΛΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6932213029

ΓΑΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 2251042960

ΠΑΠΑΡΙΣΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2251028665

ΑΡΑΠΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 6932431876

ΑΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 22510334398

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6978980872

ΣΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6977675497

ΓΚΟΡΤΖΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6979775813

ΨΑΡΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2251045511

Μοιράσου το άρθρο!