Lifestyle

27/10/2024 - 09:49

Στην επόμενη φάση του The Voice ο δικός μας Πάνος Μαλακός

Στην επόμενη φάση του The Voice -blind audition- προκρίθηκε ο Πάνος Μαλακός με καταγωγή από τη Μυτιλήνη.

Ο Πάνος Μαλακός  ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το έλα  «Έλα και Ράγισε τον Κόσμο μου». Κατάφερε να κάνεις δύο κριτές να γυρίσουν. Την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Μετά από πολλές συζητήσεις κατέληξε στην ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη. 

 

Ποιος είναι ο Πάνος Μαλακός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μυτιλήνη.

Από μικρή ηλικία τον κέρδισε ο χώρος της τέχνης . Έτσι αποφάσισε να πάει στην Αθήνα και να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια χορού και συνέχισε τις σπουδές στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης αλλά αποφοίτησε απτην Ανωτέρα Σχολή Χορού «Ραλού Μάνου»το 2014 . Είναι κάτοχος πτυχίου ISTD modern .

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα Musicals του ελληνικού θεάτρου ,όπως Victor-Victoria ,Hercules (σε σκηνοθεσία του Α.Παπαθεοχάρη )και Evita” , “Hair” , “Grease” , “Cats” (σε σκηνοθεσία του Δ.Μαλισσόβα).

Επίσης έχει ασχοληθεί και με το χοροθεάτρο στις παραστάσεις Αδιέξοδο (σε σκηνοθεσία του Π.Κουρτιδη) και στο Όνειρο μέσα σε όνειρο (σε σκηνοθεσία της Α.Αλιφεντάκη, ομάδα χορού «Μυΐα») Παράλληλα με το θέατρο δουλεύει σε νυχτερινά κέντρα σε συνεργασίες όπως ο Νίκος Βέρτης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωσταντινος Αργυρος , ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Παολα, όπως επίσης έχει λάβει μέρος σε video clips και μουσικά βραβεία Ελλάδας και Κύπρου ( VMA , SuperMusicAwards). Έχει συμμετάσχει στο “Your Face Sounds Familiar” τη σεζόν 2018-19 σαν χορευτής και βοηθητικός ηθοποιός.

Στον ελεύθερο του χρόνο παρακολουθεί σεμινάρια και μαθήματα φωνητικής και υποκριτικής.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το άρθρο!