Lifestyle

16/07/2024 - 11:57

«Πνίξε τη Γιολάντα» με φόντο τη Μυτιλήνη

Λάκης Λαζόπουλος: «Όταν ήσουν η πρώτη εκπομπή και δεν ρωτάνε καν πού είσαι, τι να πεις;» «Έχω κάνει 24 χρόνια τηλεόραση κι είμαι ευγνώμων κι ικανοποιημένος»

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο Enjoy για τους λόγους που απουσιάζει από την τηλεόραση και όσους θέλουν να βρίσκεται εκτός.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε αρχικά: «Έχω βγάλει ένα συμπέρασμα. Η αγάπη κι η εκτίμηση για ό,τι κάνεις θα υπάρχει μέσα στο υποσυνείδητο του κόσμου και θα την ξανασυναντήσεις. Ξέρω κάτι από παιδί ότι η αλήθεια είναι διακριτική και κάθεται στο τέρμα και σε περιμένει. Πάντα κοίταγα στη ζωή μου ποιοι έχουν το λιγότερο θάρρος. Και αυτούς τους ανθρώπους τους εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο. Τους μοιάζω. Βέβαια, μου αρέσουν κι οι εκδηλωτικοί, καλοπροαίρετοι άνθρωποι. Με τον καιρό αναγνωρίστηκε ότι εγώ αυτό που έκανα το έκανα πάντα χωρίς ακροβατικά».

Στη συνέχεια, ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε: «Έχω κάνει 24 χρόνια τηλεόραση κι είμαι ευγνώμων κι ικανοποιημένος. Και να σταμάταγα αυτή τη στιγμή δεν θα με ένοιαζε. Στην τηλεόραση αυτό που με νοιάζει είναι να παιχτεί η νέα σειρά που ετοιμάζω , το «Πνίξε τη Γιολάντα», που θα έχει φόντο τη Μυτιλήνη. Τι να σκεφτώ περισσότερο; Όταν ήσουν η πρώτη εκπομπή της τηλεόρασης σε τηλεθέαση και για χρόνια πρώτη και μετά δεν ρωτάνε καν πού είσαι γιατί δεν υπάρχεις, τι να πεις;

Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια οδηγία, ένα τηλέφωνο, πώς να το πω. Υπάρχει κάτι και το σέβεσαι. Όταν ένας καλλιτέχνης δεν αντέχει όλο αυτό που γίνεται γύρω του, σημαίνει ότι δεν έχει το σκαρί να ταξιδέψει κι άλλο. Πλέον για εμένα όλη αυτή η περιπέτεια μου έδωσε ένα προσωπικό μάθημα. Του τύπου: έχω δύναμη να περάσω όλη αυτή τη φουρτούνα; Αυτό το σκαρί; Και προσπάθησα όταν ερχόταν το κύμα καταπάνω μου να κρατήσω τη γραμμή που μου φέρνει η ζωή για να προχωρήσω. Αφέθηκα στο να με πάει η ζωή. Και πιστεύω ότι με τον δικό μου τρόπο κατάφερα να φτάσω στην… παραλία!»

Μοιράσου το άρθρο!