Lifestyle

07/08/2024 - 14:39

Ο πρώην της πήγε στη Μυτιλήνη και πλακώθηκε με τον νυν για τα μάτια της

Μπροστά στα μάτια των τουριστών, ο πρώην της άρχισε να ζητάει τον λόγο από τον νυν, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια

Η Μαρία Αλεξάνδρου μπήκε σε νέες περιπέτειες, στις διακοπές της στη Λέσβο, καθώς δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια για εκείνη, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

 

Νέες περιπέτειες για τη Μαρία Αλεξάνδρου

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Espresso», στις 31 Ιουλίου, σε γνωστή ταβέρνα του νησιού, το μοντέλο έτρωγε με τον σύντροφό της, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Μυτιλήνη, κάνοντας καθημερινά πολλές αναρτήσεις στα social media.

Την ώρα που δειπνούσαν, την περασμένη Τετάρτη, το βράδυ, ξαφνικά εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος, βλέποντας τις αναρτήσεις της, έγινε έξαλλος και πήρε το πλοίο της γραμμής για να πάει να τους βρει και να κάνει φασαρία.

Έτσι, μπροστά στα μάτια των τουριστών, ο πρώην της άρχισε να ζητάει τον λόγο από τον νυν, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια και η ταβέρνα να μετατραπεί σε ρινγκ, με το μοντέλο να φωνάζει σε κατάσταση σοκ, ζητώντας να σταματήσουν τον καβγά.

Τόσο οι πελάτες του μαγαζιού, όσο και οι ιδιοκτήτες, προσπάθησαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες, αλλά μάταια, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία και να οδηγηθούν και οι τρεις τους στο αστυνομικό τμήμα.

Τελείωσαν πρόωρα οι διακοπές της Μαρίας Αλεξάνδρου

Εκεί, ηρέμησαν όλοι και αποφάσισαν να μην προβούν σε μηνύσεις εκατέρωθεν, λήγοντας το περιστατικό, αλλά τελειώνοντας πρόωρα στις διακοπές του μοντέλου, το οποίο μαζί με τον σύντροφό του επέστρεψε στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως για το μοντέλο εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, καθώς έχει υποβάλει δύο μηνύσεις, μία για άγριο ξυλοδαρμό και βασανισμό και μία για ομαδικό βιασμό κατά «θηλυκής συμμορίας» στη Θεσσαλονίκη, το 2021.

 

Μοιράσου το άρθρο!