Lifestyle

05/08/2024 - 07:13

Άγριος καβγάς στη Λέσβο με την Μαρία Αλεξάνδρου - Τρόμαξε η Ερεσός

Ο καβγάς που ξέσπασε στη Μυτιλήνη ενώ το μοντέλο βρισκόταν σε διακοπές...

Άρον, άρον έφυγε από το νησί της Μυτιλήνης, όπου βρισκόταν για καλοκαιρινές διακοπές, το μοντέλο Μαρία Αλεξάνδρου, καθώς σημειώθηκε ένα συμβάν που την αφορούσε και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύντροφός της βρέθηκε στην περιοχή της Ερεσού, προορισμό που η ίδια είχε επιλέξει για να περάσει λίγες μέρες με τον νυν σύντροφό της. Σύμφωνα με την ίδια την κα Αλεξάνδρου, ο πρώην σύντροφός της, αδιαφορώντας για το γεγονός πως βρισκόταν σε δημόσιο χώρο, ξεκίνησε έναν καβγά, ισχυριζόμενος ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της, πράγμα που «σε καμία περίπτωση δεν ισχύει».

Μιλώντας στη «Ζούγκλα», η Μαρία Αλεξάνδρου δηλώνει πως ο πρώην της άρχισε «να φωνάζει, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλος καβγάς με τον νυν σύντροφό μου».

«Ζητάω συγγνώμη και από τους κατοίκους του νησιού, αλλά πιο συγκεκριμένα και από όσους ήταν δίπλα μου εκείνη την ώρα», λέει σχετικά η κα Αλεξάνδρου. «Ο πρώην σύντροφος μου παρακολουθεί το προφίλ μου επίμονα και δεν άργησε να γίνει το κακό. Τρόμαξε η μισή Ερεσός».

Σύμφωνα με την ίδια, ο πρώην σύντροφός της έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και για αυτόν τον λόγο, το μοντέλο κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Μοιράσου το άρθρο!