Κοινωνία

10/10/2014 - 18:38

Η Αν.Αντωνέλλη για την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας

trong>Η  κα Αναστασία Αντωνέλλη, Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόεδρος του  Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου»,  έκανε την ακόλουθη δήλωση, για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας:

«Η 10η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Ο Δήμος Λέσβου, έχοντας την πεποίθηση ότι η ψυχική υγεία είναι απαραίτητη και για την διατήρηση της  σωματικής υγείας, παρέχει την δυνατότητα ψυχιατρικής, ψυχολογικής και παιδοψυχολογικής υποστήριξης στους άπορους και ανασφάλιστους δημότες μας, δια μέσου του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου».

Η ανάγκη της ψυχολογικής μας στήριξης σήμερα, κάτω από’ όλη αυτή την βαρβαρότητα της ηθικής, ψυχικής και οικονομικής εξαθλίωσης, στην οποία μας επέβαλλαν να διαβιούμε οι υπερεθνικές και εθνικές οικονομικές ελίτ, είναι ίσως -πέρα από αναγκαιότητα υγείας- η σημαντικότερη μορφή αντίστασης μας, σε όλους εκείνους που πολεμούν να μας γονατίσουν, προκειμένου να μας ελέγξουν, να μας εξουσιάσουν και να μας οδηγήσουν ως πρόβατα επί σφαγή, στον βωμό των συμφερόντων τους! Ας μην τους κάνουμε λοιπόν την χάρη!

Εμείς είμαστε δίπλα σας ως Δήμος και μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε ανάταση και αντίσταση ψυχής! Μπορείτε να επισκέπτεστε  τα γραφεία του Οργανισμού μας, Αγίας Ειρήνης 10 στη Μυτιλήνη ή να τηλεφωνείτε στο 22510-27501, εσωτερικό 2, στην υπεύθυνη κα Βούρου Μαρία, για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού.»

 

Μοιράσου το άρθρο!