Ελλάδα

05/09/2023 - 22:34

update Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε

update διαβάστε

Δολοφονία στον καταπέλτη του πλοίου - Βίντεο (σοκ)

 

 

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος πλοίου τον έριξαν στην θάλασσα κατά την προσπάθειά του να επιβιβαστεί λίγο πριν την αναχώρηση!

Όλα έγιναν γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης, κατά την αναχώρηση του πλοίου Blue Horizon, της Bluestar Ferries, που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο.

Αρχικά το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος ανέφερε ότι πρόκειται για έναν άνδρα 36 ετών που έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθειά του να εισέλθει στο πλοίο, ενώ είχαν λυθεί οι κάβοι. 

 

-------

 

αρχική ανάρτηση

 

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες άντρας έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να μπει στο πλοίο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο. Ο 36χρονος Έλληνας προσπάθησε να πηδήξει για να μπει στο πλοίο «Blue Horizon» που είχε λύσει κάβους για να αποπλεύσει προς Ηράκλειο. Η απόπειρά του να μπει στο πλοίο ήταν ανεπιτυχής και ο άτυχος άντρας έπεσε στη θάλασσα απ' όπου ανασύρθηκε νεκρός. Ο 36χρονος δεν κατάφερε να πιάσει τον καταπέλτη και έπεσε στη θάλασσα όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου ενώ το «Blue Horizon» είχε απομακρυνθεί μόλις λίγα μέτρα από την προβλήτα.

 

protothema.gr 

Μοιράσου το άρθρο!