Ελλάδα

05/12/2023 - 13:10

Νεκρή η 43χρονη Γεωργία - Αναζητούν τον 70χρονο πρώην σύντροφό της που την κακοποιούσε

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας με τη δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας. Αφαντος παραμένει ο πρώην σύντροφός της.

 

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

 

Άφαντος παραμένει ο πρώην σύντροφος της 43χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 9:30 ειδοποιήθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης από περιοίκους που άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς στην οδό Αίαντος, στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί που εντόπισαν νεκρή τη 43χρονη, καθώς και δύο κάλυκες από καραμπίνα. Η γυναίκα φέρει τραύματα από όπλο στην κοιλιά και στο στήθος της.

 

Το σημείο έχει αποκλειστεί, αναμένεται ιατροδικαστής ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναζητείται ο 70χρονος σύντροφος της 43χρονης.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

 

Τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, η 43χρονη φέρεται να βίωνε συστηματικά εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της που αναζητείται, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση στις Αρχές το περασμένο διάστημα και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

 

Μοιράσου το άρθρο!