Εκπαίδευση

04/07/2024 - 13:36

Το Μουσικό σχολείο Δυτικής Λέσβου πάει και Λύκειο!

Δήλωση Ταξιάρχη Βέρρου και Παναγιώτη Δήσσου

Το Μουσικό Σχολείο του Δήμου Δυτικής Λέσβου «μεγαλώνει» και από φέτος, μετά και την τυπική έκδοση του σχετικού ΦΕΚ, αποκτά και Λυκειακή Τάξη.

Με 50 έως σήμερα μαθητές, το Μουσικό Σχολείο Δυτικής Λέσβου που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Γενικού Λυκείου της Καλλονής από τον Σεπτέμβρη θα διανύει τον τέταρτο χρόνο από την ίδρυσή του και φυσικά μπορεί ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς να δέχεται πια εγγραφές και μαθητών Λυκείου.

 

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτης Δήσσος δήλωσαν για την εξέλιξη αυτή:

«Η ίδρυση ουσιαστικά και Μουσικού Λυκείου στη Δυτική Λέσβο, είναι εξίσου σημαντική, ίσως και πιο σημαντική ακόμα κι από την ίδια την ίδρυση του σχολείου. Καθώς αποδεικνύεται πως το Μουσικό μας σχολείο αγκαλιάστηκε από την κοινωνία, εδραιώθηκε, άφησε το στίγμα του με εξαιρετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και συνεχώς μεγαλώνει. Πολλά συγχαρητήρια στους καθηγητές, στους μαθητές μας και στον Διευθυντή του σχολείου κ. Χατζάκη με την ευχή οι μαθητές μας να αυξάνονται κάθε χρόνο».

Μοιράσου το άρθρο!