Εκπαίδευση

12/04/2013 - 18:34

Διάκριση μαθητριών Πρότυπου Πειραματικού ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης

Διάκριση μαθητριών Πρότυπου Πειραματικού ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης

Μ ε ιδιαίτερη υπερηφάνεια πληροφορηθήκαμε την εξαιρετική εκπροσώπηση της εκπαιδευτικής κοινότητας του Βορείου Αιγαίου στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου 2013, με τη συμμετοχή τριών μαθητριών μας του Πρότυπου Πειραματικού ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ο Διαγωνισμός διενεργήθηκε από το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία (ΕΦΕ) και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ (ΚΕΣ), με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων (ΠΕΦ), υπό το γενικό θέμα: «Η χειραφέτηση του ανθρώπου: διαφωτισμός».

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη μαθήτρια Χαραλαμπία Τζιμή για τη σημαντικότατη διάκριση (3ο βραβείο) που κατέκτησε στον εν λόγω Διαγωνισμό, καθώς και στις μαθήτριες Μαρία Κωφοπούλου και Ελένη Καραγκάνη, οι οποίες απέσπασαν τιμητικό έπαινο.

Άξιοι πολλών επαίνων είναι η Διευθύντρια του σχολείου, κα Σκαλοχωρίτου, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητριών μας που όλοι μαζί εμφύσησαν σ’ αυτές την αγάπη για το λόγο, την πολύτιμη ελληνική μας γλώσσα, το φιλοσοφικό στοχασμό, αλλά και τη δίψα για υψηλή στοχοθεσία και αριστεία.  

Ευχή όλων μας είναι, τόσο η σχολική και η ακαδημαϊκή εξέλιξη των μαθητριών μας, όσο και η ίδια η πορεία της ζωής τους, να είναι το ίδιο αξιόλογες, υπερήφανες και λαμπρές, όπως η παρουσία τους στη διαγωνιστική αυτή διαδικασία.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  Δ/ΝΤΡΙΑ

Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ

Μοιράσου το άρθρο!