Αθλητικά

02/08/2024 - 12:14

Ζόρικος «τελικός» για την Ελλάδα, θεαματική πρεμιέρα στη Β Γερμανίας

Πρόωρος τελικός για την Ελλάδα η αναμέτρηση με την Αυστραλία, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το άλλο ματς του ομίλου μεταξύ του Καναδά και της Ισπανίας. Εμπλουτίζεται το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, καθώς σήμερα έχουν πρεμιέρα οι Β και Γ κατηγορία της Γερμανίας, η αυστριακή Μπουντεσλίγκα και η Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Κορυφαία προγνωστικα στοιχηματος για το Πάμε Στοίχημα

5081. Αυστραλία – Ελλάδα (14:30)

Η Αυστραλία ηττήθηκε από τον Καναδά και πλέον χρειάζεται νίκη ή ήττα μέχρι 8 πόντους και να χάσει η Ισπανία στο άλλο ματς για να είναι σίγουρα μέσα στην πρώτη δυάδα. Η Ελλάδα μετά την ήττα από την Ισπανία χρειάζεται μόνο νίκη και η τελική της θέση (2η ή 3η) θα εξαρτηθεί από τη διαφορά πόντων που θα έχει αυτή, αλλά και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Πάντως, από τις δύο εμφανίσεις της δεν έχει δείξει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Η Αυστραλία έχει προβάδισμα, η νίκη της μαζί με το χάντικαπ 12.5 πόντων υπέρ της Ελλάδας, βγάζει το εξαιρετικό 2.40.

156. Κολωνία – Αμβούργο (21:30)

Πρεμιέρα με σούπερ ματς στη Β Γερμανίας. Η Κολωνία υποβιβάστηκε από την Μπουντεσλίγκα και με νέο τεχνικό τον Γκέχαρντ Στρούμπερ (πρώην Σάλτσμπουργκ) φιλοδοξεί σε άμεση επιστροφή. Την άνοδο έχει ως στόχο και το Αμβούργο, που θα βρεθεί για 7η διαδοχική σεζόν στη Β κατηγορία. Στον πάγκο του ο πρώην τεχνικός της Κολωνίας, Στέφεν Μπάουμγκαρτ. Από τα φαβορί της κατηγορίας οι δύο ομάδες, μας προδιαθέτουν για θεαματικό ματς. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό «G/G & Over 2,5» που πληρώνει 1.91.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!