Αθλητικά

30/05/2024 - 12:42

Το πρώτο βήμα η Σεντ Ετιέν, άσο με χάντικαπ για τη Ρίβερ

Τα μπαράζ ανόδου-παραμονής σε Ιταλία και Γαλλία ξεχωρίζουν στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ενώ πέφτει η αυλαία στους ομίλους των Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.

 

Διαβάστε ακόμη: Τι παίζουμε στο στοιχημα ευρωεκλογες;

 

Στο μπάσκετ, οι Μιλάνο και οι Μάβερικς έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τις σειρές τους κόντρα σε Μπρέσια και Τίμπεργουλβς, αντίστοιχα και να προκριθούν στους τελικούς των πρωταθλημάτων τους.

 

918. Σεντ Ετιέν - Μετς (21:30)

Πρώτο ματς για τα μπαράζ ανόδου-παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Η Σεντ Ετιέν ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ροντέ στα ημιτελικά και απόψε μπροστά στο ένθερμο κοινό της θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της Μετς. Η φιλοξενούμενη γλίτωσε τον απευθείας υποβιβασμό χάρη στο... 5ο κριτήριο ισοβαθμίας (περισσότερα εκτός έδρας γκολ). Ποντάρουμε στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων, άσος με κάλυψη του DNB σε απόδοση 1.90.

 

919. Κρεμονέζε - Βενέτσια (21:30)

Αντίστοιχη συνθήκη και σε αυτό το ματς, είναι ο πρώτος τελικός ανόδου και ακολουθεί ρεβάνς στη Βενετία. Μάλιστα, η Βενέτσια επειδή τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο έχει το πλεονέκτημα να είναι αυτή που κερδίζει την άνοδο σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου. Η Κρεμονέζε στα τελευταία ματς έχει χάσει την αμυντική συνοχή που τη χαρακτήριζε, όμως το καλύπτει με τη βελτίωση που παρουσιάζει στην επίθεση.  Έχει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της η Βενέτσια και μπορεί να ακολουθήσει στο σκοράρισμα, επιλογή μας το G/G στο 1.75.

 

Διαβάστε ολόκληρο το κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Μοιράσου το άρθρο!