Αθλητικά

04/07/2024 - 11:44

Πλησιάζει την «κατοστάρα» η Ελλάδα και τα ημιτελικά η Αργεντινή

Πιο πολύ μπάσκετ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, τουλάχιστον αναφορικά με τις κορυφαίες επιλογές μας. Τα Προολυμπιακά τουρνουά κορυφώνονται, με μεγάλα παιχνίδια που θα κρίνουν προκρίσεις στις επόμενες φάσεις. Η Ελλάδα κρίνεται ως το απόλυτο φαβορί για το 2/2 κόντρα στην Αίγυπτο, αλλά και για μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο ποδόσφαιρο δεσπόζει η προημιτελική φάση του Copa America, με την Αργεντινή να έχει τις πιθανότητες μαζί της κόντρα στο Εκουαδόρ.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Τι είναι τα free spins

5139. Ελλάδα – Αίγυπτος (21:00)

Σε γιορτή εξελίχθηκε η πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ, με τη νίκη απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία να προκύπτει εύκολα (102-89). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε ούτε στο μισό παιχνίδι, αλλά πρόλαβε να σκοράρει 32 πόντους και να ηγηθεί της προσπάθειας. Αντικειμενικά, η Ελλάδα δεν χάνει την πρωτιά στο γκρουπ. Ούτε η Αίγυπτος μπορεί να την κοντράρει, ενώ θα πρέπει να ηττηθεί με 42 πόντους (!) από τους Αφρικανούς ώστε να μείνει εκτός ημιτελικών... Μετά το 90-77 από τους Δομινικανούς, οι ελπίδες του αουτσάιντερ είναι ανύπαρκτες. Αναμένεται μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση της Εθνικής. Ακόμα και rotation να κάνει ο κόουτς Σπανούλης, εύκολα μπορεί να βγει ματς με σκορ. Επομένως, το Over 98,5 στους πόντους του φαβορί ποντάρεται στο 1.91.

1513. Aργεντινή – Εκουαδόρ (5/7, 04:00)

Δεν γίνεται η Πρωταθλήτρια Κόσμου, Αργεντινή, να μπαίνει σε προημιτελικά Copa America και να μην είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στο Εκουαδόρ. Ειδικά, από τη στιγμή που το αουτσάιντερ πέρασε από τη φάση των ομίλων δίχως να πείσει. Απέναντι στο Περού, στο φινάλε του γκρουπ, η Αργεντινή ξεκούρασε παίκτες και αναμένεται να παραταχθεί αρκετά πιο φρέσκια στον κρίσιμο αυτό αγώνα. Ο Μέσι έχει καλές πιθανότητες να αρχίσει βασικός, μετά τον μικροτραυματισμό του. Μπορεί ακόμα και την άνετη επικράτηση η ομάδα του Σκαλόνι. Θα παιχτεί το ασιατικό (-1) στο 1.83.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!