Skip to main content
|

Το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης επισκέφθηκε ο Χαράλαμπος Αθανασίου

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'

Το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθανασίου, προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ιστορικό σύλλογο. Συγκεκριμένα ενημερώθηκε σχετικά με το πρόστιμο που έχει επιβληθεί εδώ και χρόνια, για τη κατάσταση των εγκαταστάσεων καθώς και για τη καθημερινότητα του Ομίλου.
Ο κ. Αθανασίου, περιηγήθηκε στους χώρους του Ναυτικού Ομίλου, παρουσία του προέδρου κ. Ζαχαρίου καθώς και των μελών του συμβουλίου. Από το κλειστό κωπηλατήριο (ένα από τα τέσσερα στην Ελλάδα), μέχρι την αίθουσα των εργομέτρων, αλλά και το χώρο των βαρών. Επίσης στο λεμβαρχείο που υπάρχει από τις παλιές εποχές αλλά και στους υπόλοιπους χώρους φύλαξης λέμβων και εξοπλισμού, για τους οποίους εκκρεμεί διευθέτηση.
Είδε δε τη προπόνηση των αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία. Οι αθλητές και εμείς τον ευχαριστούμε και πιστεύουμε πως θα είναι πάντα δίπλα μας.

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις