Αθλητικά

03/05/2023 - 17:05

Η σημαία των Lesvos Runners κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Πλούσια δραστηριότητα σε δρομικούς αγώνες ανά την Ελλάδα υπήρξε την περασμένη Κυριακή 30 Απριλίου με συμμετοχή μελών του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners και άλλων Λέσβιων αθλητών.

Στη Θεσσαλονίκη έγινε ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος ‘Μέγας Αλέξανδρος’ με εκκίνηση από την Πέλλα και τερματισμό στη Θεσσαλονίκη. Συμμετείχαν οι Σ. Κακαγιάννης, Ν. Καραβελάκης, Θ. Κίζος,  Α. Κοντάκας, Μ. Ορφανός, Φ. Φλωρόπουλος και Π. Χριστόφας, και όλοι τερμάτισαν με πολύ καλές επιδόσεις. Ειδικά ο Μ. Ορφανός κατέλαβε την 7η θέση στη γενική κατάταξη και την 3η στην ηλικιακή του κατηγορία.

Στην γειτονική Χίο έγινε ο 3ος αγώνας βουνού ‘Chios Hardstone trail’ σε ιστορικά ορεινά μονοπάτια της Χίου και σε αποστάσεις 5, 12, 23 και 41 km. Συμμετείχαν στον αγώνα των 41 km από τη Λέσβο οι Θ. Ανδρούτσος (2η θέση), Β. Χατζηελευθερίου (4η θέση), Π. Τζενεράλης (5η θέση) και Μ. Τσόκος (6η θέση).

Τέλος στη Ρόδο έγινε ο μαραθώνιος Ρόδου όπου ο Κ. Χουβαρδάς τερμάτισε έναν ακόμα μαραθώνιο σε χρόνο κάτω από 3 ώρες καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

Το ΔΣ των Lesvos Runners ευχαριστεί τα μέλη του για την άξια εκπροσώπηση του Συλλόγου και εύχεται  σε όλους τους αθλητές, μέλη του και μη, καλή αποκατάσταση!

Μοιράσου το άρθρο!