Αθλητικά

03/06/2024 - 19:38

Η Λέσβος τρέχει στη Σύρο!

Το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουνίου έγιναν στην Ερμούπολη της Σύρου οι αγώνες δρόμου ‘Σύρος Run’ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο – Δρομείς Σύρου, που περιλάμβαναν αγώνες ανδρών / γυναικών 3,5, 6,5 και 10 km.

Από τη Λέσβο συμμετείχαν οι Διονύσης Κουρκουμέλης (δεύτερος γενικής στα 10 km), Λάζαρος Δήμτσας (7ος στην ηλικιακή του κατηγορία στα 10 km), Ευγενία Σαγκινέτου, μέλη των Lesvos Runners, και η συντοπίτισσά μας Μαίρη Ζαφειρέλλη. Ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου ήταν ο τιμώμενος σύλλογος, εφόσον στο περιθώριο των αγώνων έγινε η αδελφοποίησή του με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο – Δρομείς Σύρου, με στόχο την δικτύωση και ευρύτερη συνεργασία.

Επίσης το Σάββατο 1 Ιουνίου έγιναν στην Κάρπαθο οι αγώνες ‘RUN KARPATHOS’ για πρώτη φορά στο νησί, που περιλάμβαναν αγώνες δρόμου 5 και 10 km. Στον αγώνα 10 km συμμετείχε ο μαραθωνοδρόμος και μέλος των Lesvos Runners Κώστας Χουβαρδάς, που κατέλαβε την 2η θέση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Lesvos Runners εύχεται σε όλες και όλους καλή αποκατάσταση και να είναι πάντα καλά να προβάλουν την σημαία του Συλλόγου!

Μοιράσου το άρθρο!