Αθλητικά

19/02/2012 - 17:31

Εκτός έδρας νίκη του Αιολικού με 1-0 στο Κορωπί

Βαθμολογία

΄

Πανάξια νίκη κατέκτησε ο Αιολικός μέσα στην έδρα του Κορωπίου με σκόρ 0-1, βγάζοντας επιτυχημένα την υποχρέωση απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να φιγουράρει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως αποτελεί παραδοσιακά σκληρό καρύδι στην έδρα της για κάθε αντίπαλο.

Με τον Αλέξη Καδή να αναδεικνύεται χρυσός σκόρερ της ομάδας του Δημήτρη Σπανού και κανέναν από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να μην υστερεί σε απόδοση, ο Αιολικός πανηγύρισε ακόμα ένα εκτός έδρας τρίποντο βαθμών, μαζί με τον υπέροχο κόσμο του, που δημιούργησε για ακόμα μια φορά ατμόσφαιρια "Ταρλά" σε ένα γήπεδο της Αττικής.

Το ματς ξεκίνησε μοιρασμένο στα πρώτα του λεπτά, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι, ωστόσο μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, ο Αιολικός πήρε τα ηνία και είχε την υπεροχή. Η ομάδα της Μυτιλήνης απείλησε αρχικά από στημένες φάσεις, κυρίως με τον Διονυσάτο (24'), είχε επίσης μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Ζώνα (30'), αλλά και δύο καλά σουτ του Μίχου (35', 41').

Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα, ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Τσουλάκος από τον Πάντου, όμως ο διαιτητής Βρακάς δεν έδειξε να συγκινείται.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού παρουσιάστηκαν αφυπνισμένοι, πίεσαν από τα πρώτα λεπτά και έκλεισαν το Κορωπί στα καρέ του, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Ο Σταύρος Τσουλάκος σε δύ περιπτώσεις (56', 57') δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ, όμως το... ρόδι έσπασε στο 59ο λεπτό, όταν ο Μίχος εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι κι ο Αλέξης Καδής που καραδοκούσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1!

Στο 62ο λεπτό, ο Μπάμπης Μουρατίδης κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, προκαλώντας εύλογες απορίες στον πάγκο της ομάδας για την υπόδειξη του βοηθού Κωνστάντιου. Την ίδια τύχη είχε και ένα τέρμα που σημείωσε ο Μουστογιάννης (76'), χωρίς ωστόσο αυτή τη φορά να συνοδευτεί με διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της ομάδας της Μυτιλήνης.

Τελευταία καταγεγραμμένη φάση, το άστοχο πλασέ του Μουρατίδη στο 79ο λεπτό, που είδε με ικανοποίηση ο τεμρατοφύλακας Ούσιος να καταλήγει άουτ. Παρ' όλα αυτά, ο Αιολικός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και κράτησε με ευκολία το υπέρ του 0-1, μέχρι το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Βρακά, που κράτησε πάντως αδικαιολόγητα πέντε λεπτά καθυστερήσεων, σε ένα β' ημίχρονο η ροή του οποίου ήταν σχεδόν συνεχής.

Συνθέσεις

ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Φύτρος, Πάντου, Πριονίδης (69' Ματσάγκος), Ντούνης, Μουρούτης, Κανέλλος (52' Σύρος), Πούλος, Κουσιάκης, Αλεξίου, Τόλιας (75' Γερολυμάτος) ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανσόπουλος, Ντζιμάνης, Βούρος, Καπταγιάννης, Ζώνας, Καδής, Μίχος, Διονυσάτος (46' Μιχαλάκης), Τσουλάκος, Μουστογιάννης (88' Κάρδαρης), Μουρατίδης (90' Μουτζούρης)

πηγες: sportlesvos.gr  & perifereiako.com

Μοιράσου το άρθρο!