Αθλητικά

10/04/2013 - 21:53

Δόξα Δράμας - ΑΕΛ Καλλονής 1-0

Δόξα Δράμας - ΑΕΛ Καλλονής 1-0

Δόξα Δράμας - ΑΕΛ Καλλονής 1-0

Δόξα Δράμας - ΑΕΛ Καλλονής 1-0

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Καλλονής στην Δράμα όπου μετά από 12 αγώνες αήττητη γνώρισε την ήττα με 1-0 από την τοπική Δόξα στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ.

Την απόστασή της από τις θέσεις που οδηγούν στα play-off ανόδου μείωσε η Δόξα Δράμας που πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη με 1-0 επί της Καλλονής. Ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες που συνδυάστηκαν και με άσχημη εμφάνιση, η Δόξα Δράμας κατάφερε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και να μειώσει την απόστασή της από τις θέσεις που οδηγούν στα play-off ανόδου. Οι Δραμινοί, φιλοξενώντας την Καλλονή πήραν σημαντική νίκη με 1-0 με δύσκολο τρόπο κα έτσι αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για να βρεθούν στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας της Football League.

Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού που έκρινε και το νικητή της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Καπέλ στο 76’ το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Μκρτσιάν, Ταραλίδης, Καμινιώτης (46' Κάπελ), Ιντζόγλου, Τότο, Ρούσεφ, Μπουτζίκος (61' Περπερίδης), Κασσός, Μπάρρος (74' Μπαλής), Μιλένκοβιτς.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Γάλας, Σερφά, Ντιμπάλα, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο (71' Χωριανόπουλος), Καντζί.

Μοιράσου το άρθρο!