Αθλητικά

12/05/2019 - 18:28

Δεν τα κατάφερε ο Αιολικός αλλά... αγαπάμε ΑΙΟ

Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω!Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού! Ήττα για την ομάδα μας στην Νικαια! Μια χρόνια ακόμη ήρθε στο τέλος της!ενα ταξίδι σταμάτησε μέχρι το επόμενο! Συγχαρητήρια σε όλους για όλα αυτά που έγιναν φέτος....κ σε όλους που ταξιδεύουν χρόνια με αυτή την ομάδα αλλά και σε αυτούς που άρχισαν να ταξιδεύουν και να καταλαβαίνουν ποσό ωρΑΙΟ είναι αυτό το ταξίδι! Το παραπάνω μήνυμα αναρτήθηκε στη σελίδα "Αιολικός Μυτιλήνης" και είναι πέρα ως πέρα αληθινό.

Ο Ιωνικός επικράτησε με 2-0 του Αιολικού στον επαναληπτικό του 2-2 της Μυτιλήνης και πήρε την άνοδο για τη Super League 2.

Οι γηπεδούχοι που είδαν το γήπεδο της Νίκαιας να είναι κατάμεστο, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 16′ με αυτογκόλ του Μπούζουρα.

Η ομάδα της Νίκαιας παρά το γεγονός ότι πιέστηκε για το επόμενο 20λεπτο κατάφερε να σκοράρει στο 38ο λεπτό, αφού ο Κουιρουκίδης έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο αν και ο Αιολικός πίεσε για την ανατροπή και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ιωνικό και τους οπαδούς του να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο στη νέα Football League.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Δημακάκος, Καρέλης (46′ Θέος), Ατματζίδης, Κουιρουκίδης (86′ Μανωλάς), Γκοτσούλιας, Καλλέργης (90+1′ Τσιριγώτης), Μουστάκης, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Πογοσιάν (63′ Κατσικογιάννης).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Στύλος): Κουμπάς, Λαμπράκης (58′ Ποτουρίδης), Κρητικός (46′ Βουτσιώτης), Μπούζουρας, Τζόρνταν, Βαλιός, Τάχιας (86′ λ.τ Καρυτινός), Κατσίκης (79′ Λάλας), Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Τσομπανέλλης.

`Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας στη Μυτιλήνη ήταν ισόπαλος 2-2

Μοιράσου το άρθρο!