Αθλητικά

04/06/2024 - 10:36

Ανοιχτό ματς στην Μπολόνια, βγάζει το πόδι από το γκάζι η Πορτογαλία

Με δυνατές μάχες συνεχίζονται τα φιλικά των Εθνικών ομάδων. Φυσικά ξεχωρίζει αυτή ανάμεσα σε Ιταλία και Τουρκία στην Μπολόνια, όπου αναμένεται ανοιχτό ματς. Σε καλή φάση βρίσκονται οι Πορτογαλία και Αυστρία, καλούνται να το αποδείξουν κόντρα σε Φινλανδία και Σερβία αντίστοιχα.

 

Δείτε τις επιλογές στις διαθέσιμες νεο κουπονι στοιχηματος οπαπ.

 

871. Πορτογαλία – Φινλανδία (21:45)

Η Πορτογαλία ήταν αλάνθαστη στα προκριματικά του Euro και τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου με 10/10 νίκες. Πάντως, την ταρακούνησε η τελευταία ήττα από την Σλοβενία με 2-0 και απόψε μπροστά στο κοινό της θα προσπαθήσει να επανορθώσει την κατάσταση, πριν την εκκίνηση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Φινλανδία απέτυχε στα προκριματικά, αλλά είχε ως όπλο την καλή αμυντική λειτουργία, με αυτήν θα προσπαθήσει για κάτι καλό και απόψε. Καταλήγουμε στον συνδυασμό άσου και Under 3,5 σε απόδοση 2.10.

 

872. Ιταλία – Τουρκία (22:00)

Το σπουδαιότερο φιλικό της βραδιάς διεξάγεται στην Μπολόνια, όπου η Ιταλία θα υποδεχτεί την Τουρκία. Οι Ιταλοί δεν έχουν καμία σχέση με τις φοβερές ομάδες του παρελθόντος, υστερώντας σημαντικά σε όλες τις θέσεις. Σύνολο γεμάτο ταλέντο είναι η Τουρκία που πάντως προέρχεται από δύο ήττες σε φιλικά και μάλιστα η μία πολύ βαριά με 6-1 στην Αυστρία. Ο κόουτς Μοντέλα γνωρίζει καλά την Ιταλία και μπορεί να βοηθήσει τους Τούρκους να φτάσουν σε μια καλή εμφάνιση. Ωστόσο, αμφότερες οι ομάδες προβληματίζουν στα αμυντικά καθήκοντα, συνεπώς θεωρείται fair τιμή το 1.75 στο Over 2,5.

 

 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!