Αθλητικά

03/10/2011 - 14:16

Ακύρωση φιλικού αγώνα Καλλονής με Ηρακλή Ψαχνών

Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Καλλονής σας ανακοινώνει ότι το προγραμματισμένο φιλικό της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο λόγος είναι η συμμετοχή των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την συγκεκριμένη ημέρα. Έτσι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ομάδα της Εύβοιας να αδυνατεί για την επιστροφή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας: Προς τα ΜΕΛΗ THΣ ΕΕΕΚΕ ΚΑΛΕΣΜΑ Το ΔΣ της ΕΕΕΚΕ, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 από ώρα 00.01 έως 24.00 τοπική. Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι οι εξυπηρετούμενες πτήσεις κατά τη διάρκεια της απεργίας ορίζονται σε NOTAM και αφορούν σε: -Πτήσεις που υπερίπτανται του FIR Αθηνών, - Πτήσεις που μεταφέρουν Αρχηγούς Κρατών, Πρωθυπουργούς, - Πτήσεις της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που μετέχουν σε επιχειρησιακές αποστολές και προγραμματισμένες ασκήσεις, - Πτήσεις αεροσκαφών, που αντιμετωπίζουν ασυνήθεις καταστάσεις ή διατελούν σε κατάσταση ανάγκης, - Νοσοκομειακές πτήσεις , - Πτήσεις ανθρωπιστικής βοήθειας και - Πτήσεις αεροσκαφών έρευνας και διάσωσης.

Μοιράσου το άρθρο!