Αθλητικά

13/01/2013 - 18:29

ΑΕΛ Καλλονής - Λάρισα 1-0

ΑΕΛ Καλλονής - Λάρισα 1-0

yle="text-align: justify;">Ο Τιμόθεος Καβακάς επέστρεψε στη Μυτιλήνη ως αντίπαλος, χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους, αλλά η πρώην ομάδα του δεν του χαρίστηκε. Η Καλλονή επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ, σε ένα ματς στο οποίο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται κυρίως στον κακό αγωνιστικό χώρο.

 
Σημαντική νίκη της Καλλονής  από βαθμολογικής πλευράς, καθώς έμειναν κοντά στην 4άδα και ευελπιστούν σε ακόμα καλύτερη συνέχεια. Αντιθέτως, οι «βυσσινί» έχασαν πολύτιμο έδαφος και έδειξαν ότι αντιμετωπίζουν μεγάλο επιθετικό πρόβλημα.
 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο... φουριόζοι στο ματς, πίεσαν για το γκολ και στο 15’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Λεοζίνιο «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα, αλλά είδε το σουτ του να φεύγει άουτ. Ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία στο 22’, με τον Μανούσο να κοντρολάρει την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή του Σέρεμετ, αλλά να αστοχεί! Τελικά, η πίεση των Μυτιληνιών απέδωσε καρπούς λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Σερφά έφυγε στην κόντρα στο 44’, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε στον αμαρκάριστο Γιόνδη, ο οποίος με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.  (φώτο άρθρου)
 
Εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην επανάληψη η καλύτερη στιγμή των φιλοξενουμένων ήταν ένα μακρινό σουτ του Τσίγκα στο 46’ (!), ενώ οι παίκτες της Καλλονής αρκέστηκαν στο να προφυλάξουν το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει. Και δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να το κάνουν, καθώς οι «βυσσινί» προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να πλησιάσουν στα καρέ του Μάππα, ο οποίος δεν ανησύχησε ούτε μια στιγμή.
 
Διαιτητής του αγώνα ο Αγγελάκης (Μακεδονίας).
 
ΚΑΛΛΟΝΗ (Μπ. Τεννές): Μάππας, Μαϊστόροβιτς, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σερφά (80’ Μανουσάκης), Γάλας, Λεοζίνιο (69’ Γκόβας), Μαρσέλο, Μανούσος, Σιλιγαρδάκης, Γιόνδης (59’ Ντιμπαλά).
 
ΑΕΛ (Τ. Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Τσιάρας, Πόνσε, Χασομέρης (73’ Καρανίκας), Μπλέντι (88’ Δημόπουλος), Τσίγκας, Ζουρούδης (56’ Ζεκίνια).
 
πηγη: a-sports.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!