Αθλητικά

08/10/2014 - 15:56

3ος αγώνας ΜΤΒ Αγίας Μαρίνας

yle="text-align: justify;">Το ΝΠΔΔ Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου ΛΕΣΒΟΥ σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας και την Τοπική Κοινότητα Ταξιαρχών διοργανώνουν τον 3ο Αγώνα ΜΤΒ (Mountain bike) Αγίας Μαρίνας, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και ώρα 11 στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από συμμετοχές από όλο το νησί και αναμένονται και ποδηλάτες από την Χίο, πιθανόν και από την Τουρκία. Ο αγώνας θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρας και η διαδρομή θα έχει όλων των ειδών τα Τερέν (μονοπάτι, αγροτικό, χωματόδρομος και τσιμεντόδρομος)

Οι κατηγορίες θα έχουν ως έξης:

α) Ανδρών

β) Παίδων

γ) Βετεράνων

Επιπλέον, εντός των γηπέδων και για θέματα ασφαλείας θα γίνει αγώνας οριοθετημένος με κορδέλα για παιδιά ηλικίας α) έως 9 ετών και β) έως 13 ετών .

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και ώρα 3 το απόγευμα στο χώρο του αγώνα (εντός γηπέδου Αγίας Μαρίνας) θα υπάρξει ενημέρωση σωστής οδήγησης και τεχνικής οδήγησης του ποδηλάτου δωρεάν από το Χριστόφορο Χατζέλλη, ο οποίος έχει πιστοποιηθεί από την Αγγλική Μ.Ι.Α.S. ώστε να μπορεί να παραδώσει μαθήματα στους ενδιαφερόμενους ποδηλάτες.

Η απονομή των επάθλων θα γίνει στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα.   

 

Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας  Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λέσβου

 

 

Νίκος Καρασάββας

Μοιράσου το άρθρο!