Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/01/2011 - 22:22

Οι γιορτές πέρασαν...η πόκα έμεινε και τους οδήγησε στην Ασφάλεια Μυτιλήνης

Την 11-1-2011 και ώρα 02.30, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, συνελήφθη ένας ημεδαπός 40 ετών, διότι κατελήφθη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του, να έχει επιτρέψει και να συμμετέχει μαζί με άλλους έξι ημεδαπούς, 22, 23, 24, 39, 55, 59 ετών αντίστοιχα, στη διενέργεια του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «ΠΟΚΑ» και συγκεκριμένα στη παραλλαγή αυτού «TEXAS HOLDEM», πέριξ ειδικά διαμορφωμένου στρογγυλού τραπεζιού, ενδεδυμένου με πράσινη τσόχα με μάρκες που βρέθηκαν πάνω σ’ αυτό. Η διεξαγωγή του εν λόγω παιγνίου συνοδευόταν από την συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και στον διοργανωτή ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Επίσης σε ένα τραπεζάκι πλησίον του ιδιοκτήτη, ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν, δύο ξύλινα κουτιά που περιείχαν συνολικά εκατόν ογδόντα μία μάρκες (181), χωρίς χρηματικό αντίκρισμα και μία δέσμη παιγνιόχαρτα.

Ανευρεθέντα αντικείμενα (παιγνιόχαρτα, μάρκες κ.λ.π.), καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.215 €, που βρέθηκε σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους παίκτες, κατασχέθηκαν.

Ο ανωτέρω ιδιοκτήτης μαζί με τους άλλους έξι δράστες μετά της σχηματισθείσας σε βάρος τους δικογραφίας οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Μυτιλήνης. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!