Νεκρός στη Σκάλα Συκαμνιάς - Οι τελευταίες πληροφορίες
Αναφορικά με τον εντοπισμό σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή της Σκάλας Συκαμινέας στη Λέσβο την 07/05/2024, γνωρίζεται ότι ταυτοποιήθηκε η σορός κατόπιν εργαστηριακής εξέτασης από την Υποδιεύθυνση Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων. Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 79 ετών.
Υπενθυμίζουμε τι είχε αναφέρει το Lesvosnews.net στις 8/5/2024
Τις πρωινές ώρες χθες 7/07/2024, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μήθυμνας, για την ύπαρξη μιας σορού άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης, επί της βραχώδους ακτής ¨ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ¨ στη Σκάλα Συκαμινέας της Λέσβου.
Η σορός του άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Πέτρας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ¨ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ¨, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας.