Λίγες ώρες μετά τις κλοπές σε σπίτια της Μυτιλήνης ... συνελήφθη....
Συνελήφθη, σήμερα (10-08-2020) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπών και πρόκληση φθορών.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης πρωινές ώρες σήμερα, μπήκε σε οικία ημεδαπής στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε δύο (2) κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -10- ευρώ, ενώ προκάλεσε και φθορές.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο συλληφθείς, ενέχεται σε μία ακόμη περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, σε οικία αλλοδαπής, από όπου αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα και τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -35- ευρώ.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.