Αστυνομικό Ρεπορτάζ

19/01/2019 - 15:29

Δύο συλλήψεις για χασίς στο λιμάντι Μυτιλήνης

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες της 18-01-19, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου εντός του οικείου λιμένα, εντοπίστηκε 22χρονος αλλοδαπός, να  κατέχει μια (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους δέκα γραμμαρίων και εξήντα τριών δεκάτων του γραμμαρίου (10,63 gr.).
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας καθώς και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.


Επίσης την 17-01-19  συνελήφθη από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου εντός του οικείου λιμένα, 20χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκε να κατέχει μια (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους δύο γραμμαρίων και δέκα δεκάτων του γραμμαρίου (2,10 gr.) καθώς και δύο (02) δισκία λευκού χρώματος αγνώστου σύνθεσης.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

Μοιράσου το άρθρο!