Ανακοινώσεις Φορέων

13/01/2013 - 08:51

Κοπή βασιλόπιτας Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Μολύβου

Κοπή βασιλόπιτας  Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Μολύβου

 

     Το Σωματείο Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Μολύβου οργάνωσε εκδρομή για τα μέλη του και παράλληλα έκοψε την πίτα του.
    Η πρώτη επίσκεψη ήταν στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή, όπου έγινε ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου και οι επαγγελματίες παρακολούθησαν την προβολή της ιστορίας του Μουσείου.
     Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το ΟΙΝΟΠΟΙΟ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του και είδαν όλη τη διαδικασία που ακολουθείται στην οινοποίηση των κρασιών της εταιρείας και στη συνέχεια έγινε γευστική δοκιμή.
    Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Σωματείου από τον Πρόεδρο του Σωματείου Μόλβαλη Νίκο, όπου ευχαρίστησε την εταιρεία ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ για τη φιλοξενία και μεταξύ άλλων τόνισε:
     Το Σωματείο Εστιατόρων Μολύβου, το οποίο πρωτοστατεί στην επιμόρφωση των μελών και στην αναβάθμιση του τουριστικού γαστρονομικού προϊόντος του νησιού, θα συνεχίσει τις επισκέψεις και σε άλλους χώρους που αφορούν στα προϊόντα της περιοχής (επισκέψιμα τυροκομεία, ποτοποιίες ούζου, κ.λπ.) και μέσα από τη συμμετοχή του στην αγροτοδιατροφική σύμπραξη που συστήνεται σε επίπεδο Περιφέρειας στην οποία είναι ιδρυτικό μέλος, θα δουλέψει για την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου του νησιού και για την τοποθέτηση και προώθηση των τοπικών προϊόντων, στους χώρους εστίασης.
    Η εκδρομή ολοκληρώθηκε σε ταβέρνα του κόλπου της Γέρας όπου απόλαυσαν τοπικούς μεζέδες, προσφορά του Σωματείου στα μέλη του.

Μοιράσου το άρθρο!