Ανακοινώσεις Φορέων

01/04/2013 - 06:55

Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών την Κυριακή 7 Απριλίου

Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών την Κυριακή 7 Απριλίου

&n bsp;Την Κυριακή 31 Μαρτίου του 2013 είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών, στα γραφεία του Συλλόγου. Ωστόσο, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου (Μαραθωνίου) την ίδια μέρα, ήταν δυσχερής η πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ήταν κλειστές οι κεντρικές οδοί για όλα τα οχήματα.

Εξαιτίας της παραπάνω συγκυρίας, η προσέλευση των μελών του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών ήταν περιορισμένη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία και να αναβληθεί η Συνέλευση.

Έτσι, η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου 39.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στη Συνέλευση για να παρακολουθήσουν τον οικονομικό απολογισμό και τον απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου, καθώς και για να αναδείξουν ή να συμμετάσχουν στα νέα όργανα του Συλλόγου: στο Διοικητικό Συμβούλιο, στην Εξελεγκτική Επιτροπή και στην αντιπροσωπεία στην Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ).

 

Ο γενικός γραμματέας

του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών

Μανώλης Τραγάκης

 

(φώτο αρχείο)

Μοιράσου το άρθρο!