Ανακοινώσεις Φορέων

16/06/2011 - 13:02

Το ΠΑΜΕ καταγγέλει το διευθυντή της ΑLPHA ΒΑΝΚ στη Μυτιλήνη

Η Τοπική Γραμματεία Λέσβου του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους στο Νομό μας, που πήραν μέρος στην Πανελλαδική, Πανεργατική Απεργία της Τετάρτης.

  Χαιρετίζει τους εκατοντάδες εργαζόμενους, εργαζόμενες, νέους και νέες, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, αγρότες και τις γυναίκες που έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΠΑΣΕΒΕ-ΜΑΣ και Σύλλογο Προοδευτικών Γυναικών, στην Πλατεία Σαπφούς.

 Χαιρετίζει τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ και αγρότες που πήραν μέρος στην Απεργία, κλείνοντας τις επιχειρήσεις τους.

   Επίσης καταγγέλει το διευθυντή της Τράπεζας ΑLPHA ΒΑΝΚ, ο οποίος με τρόπο που θυμίζει άλλες εποχές, επιχείρησε να αποτρέψει την επαφή και ενημέρωση των εργαζομένων στην Τράπεζα. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να καλέσει την αστυνομία να παρέμβει για να βγάλει έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, που βρισκόταν εκεί με κλιμάκιο του ΠΑΜΕ και καλούσε τους εργαζόμενους να απεργήσουν.

   Στόχος της κυβέρνησης των κομμάτων της πλουτοκρατίας, των τραπεζιτών, είναι να χτυπήσουν το δικαίωμα στην απεργία και το δικαίωμα της ενημέρωσης των εργαζομένων από τα ταξικά συνδικάτα.

   Όποια προσπάθεια και να κάνουν για να απαγορεύσουν το δικαίωμα της ενημέρωσης των εργαζομένων από το ΠΑΜΕ, θα πέσει στο κενό.

   Ας το πάρουν χαμπάρι, ούτε οι απαγορεύσεις των εκπροσώπων των τραπεζιτών ούτε οι αστυνομικές παρεμβάσεις δεν τρομάζουν το ΠΑΜΕ. Ούτε μπορούν να το βάλουν στο χέρι.

   Καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες, τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τους μικρομεσαίους αγρότες, άνεργους, συνταξιούχους για να συνεχίσουμε ακόμα πιο μαζικά, κλιμακώνοντας με νέο  συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Ιούνη και ώρα 11.00 το πρωί στην Πλατεία Σαπφούς, απαιτώντας και αποφασίζοντας 48ωρη Απεργία με τη συζήτηση του αντεργατικού εφιάλτη στη Βουλή.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ

Μοιράσου το άρθρο!