Πολιτική

11/10/2024 - 19:09

Ένα πλαστικό πατάκι και 4 καρέκλες έγιναν είδηση.... Το σχόλιο του Π. Τσακύρη για το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

To πανηγυρικό δελτίο τύπου του Δήμου Μυτιλήνης για την "ανανέωση εξοπλισμού στα καμαρίνια" σχολιάζει ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Τσακύρης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Κλεισατε το Δημοτικο θεατρο...μετατρεψατε λειτουργικους χωρους για τους οποιους δαπανηθηκε κοπος και χρημα κι αποτελουσαν κοσμημα, σε αποθηκες. Ακομη και το γραφειο VIP εγινε αποθηκη.Τα εκθεματα και τα βιβλια ρημαζουν κι εχετε το θρασος επειδη βαλατε το Ρουσελειο Ιδρυμα να δωσει ...αντε να πω 500 ευρω για να αγορασετε πλαστικο πατακι και 4 καρεκλες για τα καμαρινια (γιατι τα υπολοιπα υπηρχαν.Οπως κι ο εργατης που τα βαψε) να το κανετε ειδηση......Τι να πρωτολυπηθω τους κοπους ή την καταντια....αυτων που τα λενε ή αυτων που το διαφημιζουν ?

 

Και το πανηγυρικό δελτίο τύπου του Δήμου Μυτιλήνης:

Ήπιες παρεμβάσεις και ανανέωση του εξοπλισμού τους πραγματοποιήθηκαν στα καμαρίνια του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης ενόψει της χειμερινής περιόδου και της φιλοξενίας εκδηλώσεων σε αυτό.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας σχετική χρηματοδότηση του κληροδοτήματος Γρηγορίου Ρουσέλλη, που δόθηκε για αυτό τον σκοπό, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ελαιοχρωματισμού, αντικαταστάθηκαν τα έπιπλα και οι κρεμάστρες και τοποθετήθηκαν ψυγεία, για τους καλλιτέχνες που θα τα χρησιμοποιήσουν.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Εριφύλη Χιωτέλλη δήλωσε σχετικά: «Σε μια προσπάθεια να κάνουμε πιο ευχάριστο και λειτουργικό το χώρο των καμαρινιών προχωρήσαμε σε μικρές βελτιώσεις και ελπίζουμε οι καλλιτέχνες που θα μας επισκεφτούν να νιώσουν πιο άνετα στο χώρο. Ευχαριστούμε για τη συνδρομή και την έμπρακτη υποστήριξη του το ΔΣ του Κληροδοτήματος Γρηγορίου Ρουσέλλη και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό του Νίκο Βερβενιώτη».

Μοιράσου το άρθρο!