Πολιτική

12/09/2024 - 07:21

Αντιδήμαρχος του Δήμου Μυτιλήνης βρίζει!

Στα 14 χρόνια λειτουργίας του Lesvosnews.net τα πολιτικά πρόσωπα ( Βουλευτές, Νομάρχες, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι κτλ) απέναντι στην κριτική των ΜΜΕ ή της αντιπολίτευσης αντιδρούσαν είτε επιλέγοντας να απαντήσουν με επιχειρήματα πάντα στα πλαίσια του δημόσιου διαλόγου ή απλά επέλεγαν την σιωπή. 

Δυστυχώς όμως η Δημοτική Αρχή του Παναγιώτη Χριστόφα επιλέγει άλλα μονοπάτια...

Δεν θα αναφερθούμε στο "παράξενο τηλεφώνημα" προς μεγάλο πολιστικό φορέα του νησιού μας...

 

Θα αναφερθούμε όμως στο εξώδικο που έλαβε το Lesvosnews.net πριν από μερικές ημέρες από την ΔΕΔΑΠΑΛ επειδή δημοσίευσε με τίτλο "Μεγάλο "πάρτι" στη ΔΕΔΑΠΑΛ! Μέχρι έπιπλα αγοράζουν ενώ απολύονται εργαζόμενοι - Σοβαρές καταγγελίες" την ανακοίνωση της παράταξης του Π. Κουφέλου. Η ΔΕΔΑΠΑΛ επειδή ενοχλήθηκε από τον τίτλο μας ζήτησε να αλλάξουμε τον τίτλο και να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη!  Ασφαλώς και έλαβαν με εξώδικο την δική μας απάντηση.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της παράταξης του Π. Κουφέλου για όσους ξέρουν τι είναι το «Βασίλειο της Δανιμαρκίας» είναι σκληρότερη από τον τίτλο...

Κι αν το εξώδικο δεν είχε αποτέλεσμα.... χθες φτάσαμε στο σημείο που ένας  Αντιδήμαρχος του Δήμου Μυτιλήνης να βρίζει δημόσια τον κεντρικό διαχειριστή της ιστοσελίδας και άλλος Αντιδήμαρχος του Δήμου Μυτιλήνης να αφήνει αιχμές για χρηματισμό!

Στη σελίδα του Lesvosnews.net στο facebook και κάτω από την ανάρτηση ανακοίνωσης της Δημοτικής Παράταξης  " "Νέα Δράση, Νέος Δήμος" για θέμα με το "5ευρω στο λιμάνι της Μυτιληνης"  οι αντιδήμαρχοι και μέλη της παράταξης του  Δημάρχου Π. Χριστόφα ενοχλήθηκαν από την φωτογραφία του άρθρου και... είπαν να μιλήσουν μια άλλη γλώσσα. 

(Εδώ ο σχολιασμός με την τρέχουσα μορφή)

Συγκεκριμένα - μιας και η ανακοίνωση του συνδυασμού ανέφερε ότι ο Δήμαρχος "κρύβεται" - επιλέξαμε να ντύσουμε το άρθρο  με επεξεργασμένη ασπρόμαυρη φωτο  του Δημάρχου. Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο καθώς  πολλά news portal  απεικονίζουν με παρόμοιο τρόπο ένα πολιτικό πρόσωπο που σιωπά ή έχει "εξαφανιστεί" ή "κρύβεται."

Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μυτιλήνης βέβαια είχαν άλλη άποψη...

Ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Δημήτρης Μαλλιαρός χαρακτήρισε τον κεντρικό διαχειριστή της ιστοσελίδας "ΑΛΗΤΗ", "Μπαλούρδο" και τον τρόπο της δημοσίευσης "παραδημοσιογραφικη αλητεία".  Το τελευταίο σχόλιο πήρε και like από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Εριφύλη Χιωτέλλη.

σ

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιώργος Κατζανός απευθυνόμενος  στο διαχειριστή της ιστοσελίδας σχολίασε "εχω την δυνατότητα να πληρώσω περισσότερα από τούς άλλους.. είμαι ανοιχτός και σέ περιμένω για κάθε πρόταση..." προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τον διαχειριστή  και αφήνοντας υπονοούμενα για χρηματισμό. 

δ

Ακολούθησαν δεκάδες άλλα σχόλια και μετά από εύλογο χρονικό διάστημα ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου απέσυρε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς ζητώντας συγνώμη.

Ας απαντήσει για όλα αυτά ο Δήμαρχος...

Παναγιώτη Χριστόφα αυτές τις αλλαγές υποσχέθηκες για να πάμε "Μπροστά ";

 

Στο επισυναπτόμενο αρχείο τα αρχικά σχόλια πριν διαγραφούν ή τροποποιηθούν.

Τα σχόλια συνεχίζονται... 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Σχόλια 1.26 MB

Μοιράσου το άρθρο!