Skip to main content
|

Την Κυριακή η τέλεια πεζοπορία στην πανέμορφη περιοχή του Καριώνα

φωτο Stratis Zantalis - Καριωνας Γερας θεση Πλατανια!!

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
2'
Ημερομηνία Εκδήλωσης :

Βρισκόμαστε στην εποχή που τα μονοπάτια γεμίζουν χρώματα και αρώματα από τα ανθισμένα λουλούδια, ενώ ο ήχος των πουλιών προσφέρει μια γλυκιά συνοδεία στον ήρεμο περίπατο στη φύση. Ο ήλιος λάμπει στον ουρανό και καθώς ζεσταίνει το τοπίο, ανεβάζει ταυτόχρονα και τη διάθεσή μας. Η τέλεια εποχή για πεζοπορία κατέφθασε και μας περιμένει να την συναντήσουμε στην πανέμορφη περιοχή του Καριώνα. 


Ραντεβού την Κυριακή 09 Μαρτίου 2025 στο My Market, ώστε στις 08:30 να ξεκινήσουμε με λεωφορείο που θα ναυλώσει ο σύλλογός μας για την πλατεία του Σκοπέλου (στις βρύσες), όπου χωρισμένοι σε τρεις ομάδες θα περπατήσουμε κυκλικά, ως εξής:


Η πρώτη ομάδα με οδηγό τον Δαμιανό Σταθάκη θα ξεκινήσει από τον Σκόπελο προς το ρέμα της Αριδάφνης και από εκεί προς το ύψωμα της Περιστεριάς. 'Έπειτα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στον Σκόπελο σε μια δύσκολη διαδρομή ~12 χλμ.
Η δεύτερη ομάδα με οδηγό τον Πρόεδρό μας Δημήτρη Σταματέλλη, θα ξεκινήσει από τον Σκόπελο και αφού ανέβει στον Καριώνα θα επιστρέψει στη αφετηρία αφού διανύσει μια διαδρομή ~8 χλμ, μέτριας δυσκολίας.
Η τρίτη ομάδα με οδηγό τον Γρηγόρη Τσουμάρη θα κάνει περιήγηση στα χωριά της Γέρας. Μία εύκολη διαδρομή ~5 χλμ.
Μετά το τέλος των διαδρομών όλες οι ομάδες θα έχουν τον χρόνο να φάνε σε ταβέρνα στο Πέραμα. 
Σας υπενθυμίζουμε ότι για την συμμετοχή σας στις διαδρομές μας απαραίτητη είναι η καλή φυσική κατάσταση! Επίσης, απαραίτητο είναι να φοράτε παπούτσια (μποτάκια) πεζοπορίας ή ανθεκτικά αθλητικά παπούτσια trail running, ρούχα κατάλληλα για την εποχή και να έχετε μαζί σας αντιανεμικό / αδιάβροχο. 
Η υποβολή δήλωσης συμμετοχής είναι υποχρεωτική, είτε σκοπεύετε να έρθετε με λεωφορείο είτε με δικό σας αυτοκίνητο. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να φάτε μαζί μας στο εστιατόριο, πρέπει να υποβάλετε δήλωση συμμετοχής, ώστε να γνωρίζουμε ποιοι και πόσοι θα περπατήσουν μαζί μας. 
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή (πατώντας εδω ) για το λεωφορείο και για το φαγητό το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00 ώστε να ενημερώσουμε το εστιατόριο. Οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες και γι' αυτό κρατήστε τη δική σας εγκαίρως.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το οργανωτικό κομμάτι της πεζοπορίας καλείτε τον Δημήτρη Καμπάνη στο 6972760460, ενώ για πληροφορίες σχετικές με το τεχνικό κομμάτι της πεζοπορίας τον Δαμιανό Σταθάκη στο τηλέφωνο 6977915615.
Καλή μας αντάμωση!

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις