Μedia

09/05/2024 - 12:57

Άρρωστη με υψηλό πυρετό η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν τον ημιτελικό

Ανησυχία στην ελληνική αποστολή, καθώς η Μαρίνα Σάττι φέρεται να αρρώστησε λίγο πριν ανέβει τη σκηνή για τον β’ Ημιτελικό της Eurovision.

“Καρδιοχτύπησε” η ελληνική αποστολή στο Μάλμε λίγες ώρες πριν τον β’ Ημιτελικό της Eurovision. Κι αυτό διότι, όπως έγινε γνωστό, η Μαρίνα Σάττι ανέβασε υψηλό πυρετό λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Malmö Arena για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το “ZARI”.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Super Katerina, χθες, Τετάρτη, η Μαρίνα Σάττι έκανε μία αποκάλυψη μέσω του Instagram ότι είναι άρρωστη. “Έχω κρυώσει πολύ. Γι’ αυτό φοράω τη μάσκα εδώ μέσα”, λέει μεταξύ άλλων στο video.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η τραγουδίστρια ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από υψηλό πυρετό και ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να είναι έτοιμη για την αποψινή της εμφάνιση.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα ανέφερε ότι η Μαρίνα Σάττι αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συνεντεύξεις της λόγω της κατάστασής της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, είναι προγραμματισμένο να ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση.

Το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε πραγματοποίησε τη γενική της πρόβα.

 

Μοιράσου το άρθρο!