Δεν απάντησαν στους πολίτες της Ανεμώτιας Λέσβου !

Ερωτήματα χωρίς απάντηση κύριοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Προς τους κ.κ. Δήμαρχο Λέσβου, Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου

 

Ανεμώτια, 04 Μαρτίου 2011

Κύριοι θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη MH ανταπόκριση σας και
την απάντηση που ΔΕ ΛΑΒΑΜΕ ΠΟΤΕ σχετικά με την επιστολή (http://anemotia-lesvou.blogspot.com/2011/01/blog-post_28.html) που σας στείλαμε το προηγούμενο μήνα.

Μια επιστολή που έχει αποσταλεί στα γραφεία σας, έχει δημοσιευθεί σχεδόν σε όλα τα ιστολόγια του νησιού, σε εφημερίδες και όχι μόνο. Αναρωτιόμαστε αν είστε οι μόνοι που δεν τη διαβάσατε; Οι μόνοι που δεν δείξατε τουλάχιστον λίγο σεβασμό στην αγωνιά και την ελπίδα ενός ακριτικού χωριού.
Γνωρίζουμε ότι ένα από τα κύρια καθήκοντα που έχετε αναλάβει είναι η εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού μας και αποτελεί υποχρέωση κάθε δημόσιου φορέα να απαντά εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος σε αιτήματα που θέτουν οι πολίτες, πόσο μάλλον όταν αυτά αποτελούν αιτήματα σχεδόν 800 ανθρώπων που υπογράφουν την επιστολή διαμαρτυρίας.

Να είστε σίγουροι ότι όσο και να κωφεύετε εμείς θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν, και δε σκοπεύουμε να σταματήσουμε τη προσπάθεια μας.
Όσο αδιαφορείτε για όλα αυτά ένα είναι σίγουρο, θα μας αναγκάσετε σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις…

Επιτροπή Δημοτών Τ.Κ. Ανεμώτιας

Κατηγορίες: Κοινωνία, Πολιτική

Author:Lesvosnews.net

Lesvosnews: ενημέρωση για… Πολίτες με Άποψη!

Εγγραφή

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Κανένα σχόλιο ακόμα.

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s